Olimpiai formaruha a Heavy Tools-tól

ápr 5, 2024 | Hírek, Kiemelt hírek

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Heavy Tools közösen jelentette be, hogy az olimpiai csapat formaruháját a cég tervezi. Vívóink is ott voltak az eseményen.

A párizsi olimpia megnyitó ünnepségén a Szajnán, hajókon vonulnak fel majd a nemzetek, ennek megfelelően történt a ruházat kiválasztása. A Magyar Olimpiai Bizottság választása végül a Heavy Tools-ra esett, amiben közrejátszott az is, hogy a krakkói Európa Játékok idején is remek volt az együttműködés a MOB és a cég között. Az erről szóló sajtóreggelin Gyulay Zsolt, a MOB elnöke, Szabó László, az MPB elnöke, és Doboszlay Ivett HT ügyvezető igazgató írt alá megállapodást. Ez lesz az első olyan alkalom, amelyen a magyar olimpiai és paralimpiai csapatnak ugyanolyan lesz a formaruhája. Az eseményen vívónkat világ-, illetve Európa-bajnokok – Battai Sugár, Koch Máté, Nagy Dávid – képviselték. 

Nagy Dávid, Battai Sugár és Koch Máté Heavy Tools-ban.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események