PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – Magyar Honvédség 2. Sportszázad

nov 15, 2023 | Hírek

2023. november 13-án a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. pályázati felhívást tett közzé a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez. A pályázatra minden 18. […]

2023. november 13-án a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. pályázati felhívást tett közzé a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez.

A pályázatra minden 18. életévét betöltött sportoló jelentkezését várjuk, aki a tárgyévben és az elmúlt két évben sportága hazai bajnokságán érmet szerzett. A 2017-ben újjáalakult Sportszázad a jelentkezők számára kettős életpályát biztosít: a versenysport mellett lehetőséget ad arra, hogy megalapozzák a sport utáni életüket is. A Sportszázadban a legjobb magyar sportolóknak lehetőségük van arra, hogy nemcsak a pályán, hanem a Magyar Honvédség keretei között is szolgálják hazájukat. A Sportszázad az egész országban jelen van, így a sportolók a csatlakozás után is az eddig megszokott lakóhelyükön és egyesületükben folytathatják sportpályafutásukat.

Magyar Honvédség 2. Sportszázad pályázati felhívás

Pályázni 2023. november 30-ig lehet.

Kapcsolódó hírek

Négy magyar férfi kardozó a GP főtábláján

A hétvégi “vívódömping” az orleans-i kard Grand Prix férfi selejtezőjével kezdődött. A két kiemelt magyar klasszis mellé Rabb Krisztián és Gémesi Csanád jutott a 64-es főtáblára, melyet szombaton folytatnak.

A kadetoknak is fontos hétvége következik

A felnőttek teljes Vk-fordulója mellett a kadet korosztályra is fontos hétvége vár. Tőrben és párbajtőrben országos egyéni és csapatbajnokság következik, kardban európai körverseny lesz Németországban.

VIi. ORSZÁGOS SULIVÍVÓ TALÁLKOZÓ ÉS DIÁKOLIMPIA – tájékoztatás, menetrend és pályabeosztás

Tájékoztató Összesített jelentkezések, menetrend és pályabeosztás

Tőrbravúrokra várva

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a tőrözőkkel fejezzük be beharangozónkat.

Távoli, de nagyon fontos párbajtőr hétvége következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a párbajtőrözőkkel folytatjuk beharangozónkat.

Élő eredmények

Közelgő események