Papírforma és meglepetés

jan 17, 2021 | Hírek

A férfiaknál a legnagyobb favoritnak számító Szemes Gergő (Ferencváros) lett az első, a hölgyeknél viszont meglepetésre a kadet korú Marosi Gréta (Törekvés) nyerte a junior tőr Magyarkupa-fordulót. 

Eredmények. Junior férfi tőr Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 44 induló. Végeredmény: 1. Szemes Gergő (FTC, edző: Szabó István), 2. Mihályi Andor (Törekvés), 3. Horváth Soma (FTC) és Takács Kornél (Honvéd), 5. Bálint Álmos (Törekvés), 6. Bagdány Albert (Szigetszentmiklós) és Ori Finsterbush (izraeli), 8. Rubin Mattia (Tus). A döntőben: Szemes-Mihályi 15:7.

Junior női tőr Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 47 induló. Végeredmény: 1. Marosi Gréta (Törekvés, edző: Gátai Róbert), 2. Kalocsai Luca (Törekvés), 3. Horváth Lilla (Tus) és Szurmai Laura (UTE), 5. Polonyi Petra (Halásztelek), 6. Nagy Tímea (UTE), 7. Fenyvesi Viktória (Törekvés), 8. Fekete Hanga (FTC). A döntőben: Marosi-Kalocsai 15:14.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események