Rabb Krisztián újabb szatellitet nyert

okt 22, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

Rabb Krisztián Szófia után Isztambulban is megnyerte a kard szatellit versenyt. A Vasas tehetsége, Somlai Béla tanítványa a döntőben az amerikai válogatott Heathcockot győzte le, gratulálunk!

Férfi kard egyéni szatellit verseny, Isztambul, 105 induló. Végeredmény: 1. Rabb Krisztián (edző: Somlai Béla), 2. Heatchock (amerikai), 3. Torre (olasz) és Yaman (török). A döntőben: Rabb-Heathcock 15:8.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események