Szolnokon járt a roadshow

okt 5, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

Remek hangulatú délutánon folytatta Szolnokon “Aranyos lányok, aranyos fiúk - Találkozz világbajnokokkal!” elnevésű roadshow-ját szövetségünk. Két világbajnok párbajtőröző, Koch Máté és a kadet Pelle Domonkos volt a sztárvendég.

“Aranyos lányok, aranyos fiúk – Találkozz világbajnokokkal!” – immár ötödik alkalommal, és ezúttal a szolnoki Széchenyi körúti Általános Iskola tornatermében találkozhattak klasszisainkkal azok a fiatalok, akik már megszerették nagyszerű sportágunkat, és azok is, akik ezt követően fogják megtenni ugyanezt… 

Világbajnokok, amikor autogramot osztanak…

Az eddig főszereplő kardozóinkat ezúttal párbajtőrözőkre cseréltük, elvégre ebben a szakágban ugyancsak akadnak aktuális világbajnokaink… Így aztán Szolnokon a milánói férfi egyéni aranyérmes Koch Máté, valamint a plovdivi kadet vb első helyezettje, Pelle Domonkos mesélt élményeiről, melyekről egy korábbi ifi olimpiai bajnok párbajtőröző, Esztergályos Patrik érdeklődött. 

Koch Máté és Pelle Domonkos volt a szolnoki roadshow sztárvendége.

A remek hangulatú, számos fiatalt vonzó eseményen a két világbajnok meg is mérkőzött egymással, és ezúttal a “kicsi” legyőzte a “nagyot”, igaz, meglehetősen barátságos körülmények között… Minden esetre a látottakat megtekintette Boczkó Gábor szövetségi kapitány, egyben Máté edzője, aki majd nyilván levonja a történtekből a megfelelő szakmai tapasztalatokat… Végezetül a helyi fiatalok szintén vívhattak egy-egy asszót Mátéval, illetve Domonkossal, majd a nagyszerű délután autogram- és ajándékosztással zárult. 

A roadshow lassan a végéhez közeledik, az utolsó állomásunk Keszthely lesz, részletek hamarosan!

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események