Tokióra készülve

júl 16, 2019 | Hírek

A budapesti vívó-világbajnokság nyitónapján már az olimpia jegyében is dolgoztunk. Sportágunk vezetősége találkozott Tokió legnagyobb városrészének képviselőivel, akik segítik a mieink felkészülését.

Csampa Zsolt, a szövetség elnöke köszöntötte Tokió kerületének alpolgármesterét a világbajnokságon.

Tokió legnagyobb kerülete Kita város, amely együttműködik a Magyar Cselgáncs és a Magyar Vívó Szövetséggel. A kerület alpolgármester asszonya es kereskedelemi vezetője hétfőn ott járt a BOK Csarnokban, a világbajnokság nyitónapján. Kita kerület segíti majd a magyar sportolók, vívók felkészülését a tokiói olimpiára. Támogatja az ott történő edzőtáborozást, helyszínt, felszerelést, szállást és közlekedést biztosít a magyar olimpiai csapatnak.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Siklósi Gergő tökéletes aranyérme

Megszorítani se nagyon tudták olimpiai ezüstérmes és világbajnok vívónkat – Siklósi Gergő lenyűgöző teljesítménnyel nyerte a párizsi férfi párbajtőr Világkupát.

Élő eredmények

Közelgő események