Tóth Patrik és Battai győzött

máj 18, 2019 | Hírek

A következő szezon jegyében rendeztek kadet férfi és női kard válogatót a Vasas Kovács Pál vívótermében. A győzelmet a férfiaknál Tóth Patrik, a högyelknél Battai Sugár szerezte meg, gratulálunk!

Eredmények. Kadet férfi kard előválogató, Vasas, Kovács Pál vívóterem, 50 induló. Végeredmény: 1. Tóth Patrik (BVSC, edző: Varga József), 2. Tóth Bertalan (TFSE), 3. Avarkeszi Dániel (BVSC) és Vígh Benedek (Vasas), 5. Ondrik Konrád (BVSC), 6. Mikes Mátyás (Vasas), 7. Szabó Márton (KVSE), 8. Bíró Huba (Vasas). A döntőben: Tóth P.-Tóth B. 15:13.

Kadet női kard előválogató, Vasas, Kovács Pál vívóterem, 35 induló. Végeredmény: 1. Battai Sugár (Interfencing, edző: Dávid László), 2. Missurai Pálma (Gödöllő), 3. Kovács Zsanett (Törökbálint) és Pápai Zoé (UTE), 5. Fenyősi Zita (Vasas), 6. Keszei Kira (Honvéd), 7. Bata Édua (Gödöllő), 8. Juhász Anna (Honvéd). A döntőben: Battai-Missurai 15:8.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Negyedik és ötödik hely szombatra

Az elmúlt két nap éremesője után a női kardcsapat negyedik, és a férfi párbajtőrcsapat ötödik helyével folytatódott Bázelban az Európa-bajnokság.

Bravúros ezüstérmek Bázelből

Két “meglepetéscsapatunk”, a női párbajtőr és a férfi tőr – utóbbi 21 év után is nagyszerű ezüstérmet nyert az Európa-bajnokságon. Gratulálunk!

Nagyszerű nap: két ezüst, egy bronz

Pusztai Liza és Siklósi Gergely ezüst-, Andrásfi Tibor bronzérmet nyert a bázeli Európa-bajnokságon. Gratulálunk a vívóknak és az edzőknek!

Átadták a Fair play-díjakat

A MOB Fair Play Bizottságának díjátadó gáláján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen díjazták Téglási György, a válogatott orvosát és Szepesi László vívóedzőt.

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Élő eredmények

Közelgő események