Tusé lett a döntő tus

jún 3, 2019 | Hírek

A Tus női, és a Törekvés férfi csapata nyerte a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsanokban rendezett tőr Magyar Kupa-fordulót. A hölgyek fináléjában egyetlen találat döntött, gratulálunk!

Eredmények. Férfi tőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 5 induló. Végeredmény: 1. Törekvés (Beke Vince, Maior Mátyás, Mihályi Andor, Tóth Gergely, edzők: Nagy József, Mazza Lorenzo, Gátai Róbert), 2. Honvéd, 3. UTE. A döntőben: Törekvés-Honvéd 45:32.

Női tőrcsapat Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 5 induló. Végeredmény: 1. Tus (Hanzl Lilla, Horváth Lilla, Alina Rapinyec, edző: Bernát Zoltán), 2. Honvéd, 3. UTE. A döntőben: Tus-Honvéd 44:43.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Negyedik és ötödik hely szombatra

Az elmúlt két nap éremesője után a női kardcsapat negyedik, és a férfi párbajtőrcsapat ötödik helyével folytatódott Bázelban az Európa-bajnokság.

Bravúros ezüstérmek Bázelből

Két “meglepetéscsapatunk”, a női párbajtőr és a férfi tőr – utóbbi 21 év után is nagyszerű ezüstérmet nyert az Európa-bajnokságon. Gratulálunk!

Nagyszerű nap: két ezüst, egy bronz

Pusztai Liza és Siklósi Gergely ezüst-, Andrásfi Tibor bronzérmet nyert a bázeli Európa-bajnokságon. Gratulálunk a vívóknak és az edzőknek!

Átadták a Fair play-díjakat

A MOB Fair Play Bizottságának díjátadó gáláján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen díjazták Téglási György, a válogatott orvosát és Szepesi László vívóedzőt.

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Élő eredmények

Közelgő események