Újabb infók a szombati Flashmobról

szept 4, 2019 | Hírek

Miként arról korábban beszámoltunk, szombaton 10 órakor, a Parlament előtti területen, a Kossuth téren rendezzük a “Vívás a bolygónkért” elnevezéssel az idei flashmob-akciónkat. További részletek!

A Magyar Vívó Szövetség ebben az esztendőben is ikonikus helyszínen, a Kossuth téren, a Parlament előtt rendezi a Vívás Világnapja alkalmából a központi flashmob-akcióját – szeptember 7-én, szombat délelőtt 10 órától. A nemzetközi szövetség ezúttal a “Vívás a bolygónkért” nevet adta az eseménynek. 

A budapesti helyszínen gyülekezni délelőtt fél 10-től lehet a Szemere Bertalan Általános Iskolánál (V. ker, Szemere u. 5.). Itt van lehetőség az átöltözésre is. Innen vonulnak közösen a vívók 9 óra 55 perckor a Kossuth térre, ahol 10-től, hagyományainkhoz híven, mintegy ötperces szabadvívás kezdődik. 

Az eseményen ezúttal is ott lesznek felnőtt és korosztályos válogatott vívóink, a válogatott edzők, de ezúttel legalább annyira fontos valamennyi honi pengeforgató részvétele – a legfiatalabbaktól a legidősebbekig! Mindenkit szeretettel várunk!

Budapest mellett ezúttal is az ország számos helyszínén lesz flasmob-akció, várjuk a fotókat, illetve a facebook-megosztásokat!

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM