Újpest a roadshow újabb állomása

szept 19, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Debrecen és Szigetszentmiklós után az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb helyszíne a “Találkozz bajnokokkal – Aranyos fiúk, aranyos lányok” elnevezésű roadshow-nak. Szeptember 21-én, délután 5-kor kezdődik az interaktív beszélgetés, melynek díszvendége Gémesi Csanád világ- és Európa bajnok, valamint az idei kadet egyéni Európa-bajnok kardozó, Vajda Oszkár lesz. 

A roadshow célja sportágunk népszerűsítése mellett az, hogy egyre népszerűbb Sulivívó programunknak újabb követői legyenek. A házigazda az ifi olimpiai bajnok párbajtőröző, Esztergályos Patrik lesz, és ezúttal is lesznek rangos meglepetés vendégeink, akikről természetesen egyelőre nem teszünk említést…  

Csütörtök délután, Újpesten, a Nyár utcában folytatódik a roadshow – Aranyos lányok, aranyos fiúk!

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Világbajnokaink a Szent István-teremben

Különleges helyszínen találkoztak különleges emberek. Az újjáépített, pompás Szent István-teremben köszöntötte Madaras Bence, a Várkapitányság vezérigazgatója kilenc, milánói világbajnokunkat.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM