Vasas-fölény a junior kard válogatón

okt 21, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

A férfiaknál Bíró Huba, a nőknél Spiesz Anna nyerte a junior kard Magyarkupa-fordulót, egyben válogatót. A Vasas dominálta a versenyt, két arany-, két ezüst- és további egy bronzérmet szerzett.

Eredmények. Junior férfi kard egyéni Magyar Kupa, UTE vívóterem, 79 induló. Végeredmény: 1. Bíró Huba (Vasas, edző: Riba Ferenc), 2. Vigh Benedek (Vasas), 3. Hanzély Zsombor (TFSE) és Tóth Bertalan (TFSE), 5. Kovács Lőrinc (Vasas), 6. Péch Kornél (KVSE), 7. Szalai Zalán (BVSC), 8. Kiss Benedek (MATE-GEAC). A döntőben: Bíró-Vigh 15:10.

Junior női kard egyéni Magyar Kupa, UTE vívóterem, 55 induló. Végeredmény: 1. Spiesz Anna (Vasas, edző: Kósa Miklós), 2. Bende Barbara (Vasas), 3. Imre Dóra (Vasas) és Szabó Polli (Honvéd), 5. Kovács Zsanett (Törökbálint), 6. Kónya Csenge (DEAC), 7. Gömöri Gréta (BVSC), 8. Varga Rebeka (Honvéd). A döntőben: Spiesz-Bende 15:8.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események