Vasasos sikerek a kadet kard válogatón

nov 5, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

A pasarétiek kettős sikerével ért véget vasárnap az UTE vívótermében rendezett kadet kard válogató. A férfiaknál Monori Mátyás, a nőknél Csonka Dorottya végzett az élen, gratulálunk!

Eredmények. Kadet férfi kard egyéni Magyarkupa, UTE vívóterem, 67 induló. Végeredmény: 1. Monori Mátyás (Vasas, edző: Kósa Miklós), 2. Drobni Botond (KVSE), 3. Farsang Bernát (Törökbálint) és Mikuska Péter (Honvéd), 5. Csoba Botond (TFSE), 6. Rátóczi Hunor (BVSC), 7. Godó Vilmos (BVSC), 8. Marton Ádám (BVSC). A döntőben: Monori-Drobni 15:11.

Kadet női kard egyéni Magyarkupa, UTE vívóterem, 47 induló. Végeredmény: 1. Csonka Dorottya (Vasas, edző: Kósa Miklós), 2. Rácz Brigitta (KVSE), 3. Imre Dóra (Vasas) és Szabó Polli (Honvéd), 5. Balkay Anna (Vasas), 6. Jankó Hanga (BVSC), 7. Bácskai Kincső (KVSE), 8. Nagy Eszter (UTE). A döntőben: Csonka-Rácz 15:7.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események