Vidéki sikerek a kadet tőr válogatón

okt 8, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

A férfiaknál a budakalászi Zsögön Andor, a nőknél a halászteleki Mészöly Regina nyerte a kadet tőr Magyar Kupa újabb fordulóját.

Eredmények. Kadet férfi tőr egyéni Magyarkupa, Törekvés vívóterem, 70 induló. Végeredmény: 1.Zsögön Andor (Budakalász, edző: Szelei István), 2. Orovecz Gergely (Honvéd), 3. Kosztolányi Hunor (Szigetszentmiklós) és Szabó Bálint (Zalaegerszeg), 5. Bodor Áron (Ludovika), 6. Badár Krisztián (Halásztelek), 7. Dogariu Felix (Szigetszentmiklós), 8. Csatlós Gellért (Zalaegerszeg). A döntőben: Zsögön-Orovecz 15:10.

Kadet női tőr egyéni Magyarkupa, Törekvés vívóterem, 52 induló. Végeredmény: 1. Mészöly Regina (Halásztelek, edző: Gombola András és Szilasy Bence), 2. Haroni Agapi (Ludovika), 3. Alexandra Adoch (romániai) és Zu Hszinjao (Törekvés), 5. Bartus Claudia (Halásztelek), 6. Botos Árven (Ludovika), 7. Yue Ruhan (FTC), 8. Pintér Abigél (Törekvés). A döntőben: Mészöly-Haroni 15:13.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események