Vidéki sikerek junior párbajtőrben

dec 6, 2020 | Hírek

Tatán rendezték a junior párbajtőr Magyar Kupa újabb állomását. A nagy létszámú mezőnyökben a “vidék” duplázott, a férfiaknál Kovács Gergely (Alba Regia), a nőknél Dékány Kinga (AVA) győzött. 

Eredmények. Junior férfi párbajtőr egyéni Magyar Kupa, Tata, 103 induló. Végeredmény: 1. Kovács Gergely (Alba Regia, edző: Kovács László), 2. Osman-Touson Marián (BVSC), 3. Csabai Máté (Vasas) és Nagy Marcell (Vasas), 5. Keszthelyi Zsombor (AVA Békéscsaba), 6. Kolczonay Balázs (AVA), 7. Róna Milán (Vasas), 8. Hamilton-Meike Jonathan (Vasas). A döntőben: Kovács-Osman-Touson 15:9.

Junior női párbajtőr egyéni Magyar Kupa, Tata, 81 induló. Végeredmény: 1. Dékány Kinga (AVA Békéscsaba), 2. Szarvas Rita (OVSE), 3. Fekete Bosziljka (Vasas) és Salamon Réka (Alba Regia), 5. Tóth Jázmin (BVSC), 6. Wetzker Laura (Vasas), 7. Gálfalvy Réka (Vasas), 8. Tóthmátyás Zsófia (Vasas). A döntőben: Dékány-Szarvas 15:11.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Negyedik és ötödik hely szombatra

Az elmúlt két nap éremesője után a női kardcsapat negyedik, és a férfi párbajtőrcsapat ötödik helyével folytatódott Bázelban az Európa-bajnokság.

Bravúros ezüstérmek Bázelből

Két “meglepetéscsapatunk”, a női párbajtőr és a férfi tőr – utóbbi 21 év után is nagyszerű ezüstérmet nyert az Európa-bajnokságon. Gratulálunk!

Nagyszerű nap: két ezüst, egy bronz

Pusztai Liza és Siklósi Gergely ezüst-, Andrásfi Tibor bronzérmet nyert a bázeli Európa-bajnokságon. Gratulálunk a vívóknak és az edzőknek!

Átadták a Fair play-díjakat

A MOB Fair Play Bizottságának díjátadó gáláján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen díjazták Téglási György, a válogatott orvosát és Szepesi László vívóedzőt.

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Élő eredmények

Közelgő események