Világbajnok junior csapataink Héraklész díjasok

jan 25, 2020 | Hírek

Tarolt utánpótlásunk a Heraklész gálán, melyen 2019 legjobb ifjú sportolóit díjazták. A férfi és női csapat kategóriát a junior vb 1. párbajtőrözők és kardozók nyerték, a nőknél Muhari Eszter 2. lett.

Az Uránia filmszínházban köszöntötték a tavalyi esztendő legjobb utánpótlás versenyzőit péntek délután. A 2019-ben remekül szereplő vívóink több kategóriában a díjazottak között szerepeltek, ugyanakkor szinte kivétel nélkül versenyen vesznek részt ezen a hétvégén, ezért nem tudták a helyszínen átvenni a kitüntetéseket. 

A csapatok kategóriájában a férfiaknál és a nőknél is junior világbajnok csapatunk lett a legjobb. A férfi párbajtőrözők (Andrásfi Tibor, Bende Bence, Koch Máté, Nagy Dávid, válogatott edző: Eitner Kinga), illetve a női kardozók (Battai Sugár, Bérczy Dorottya, Nagy Vaelntina, Pusztai Liza, válogatott edző: Gulácsi Ferenc) egyaránt aranyérmet nyertek a tavaly áprilisi torunt junior világbajnokságon. A nők mezőnyében a kadet világ- és Európa-bajnok Muhari Eszter (edző: László István) végzett második helyen. Gratulálunk!

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM