Kitüntették Plásztán Attilát

A „Tata városáért” érdemrend ezüst fokozatú elismerését kapta meg augusztus 20-a alkalmából Plásztán Attila. Ő a tatai vívóklub alapítója, elnöke és mindenese, az OMS-Tata sportolója az ifjúsági oimpiai és kadet világbajnok Esztergályos Patrik. Plásztán Attila egyben a junior és kadet női párbajtőrözők válogatott edzője, a fegyvernem a korosztlyos Eb-n és a vb-n három ezüstérmet nyert! Képünkön az elismerést Michl József polgármestertől veszi át, GRATULÁLUNK!

michljózsefplatini1

2014. augusztus 21.

hírek

Döntő nélkül Vancouverben

Kun Anna szerepelt a legjobban a magyarok közül a vancouveri férfi és női párbajtőr Világkupán. Sérülése után nyolcaddöntőig jutott, a többiek korábban búcsúztak.

Kollár Anna és Zsögön Andor a kadet tőrbajnok

A törekvéses Kollár Anna és a budakalászi Zsögön Andor nyerte a kadet tőr országos bajnokságot. Gratulálunk!

Aranyérmes a kadet férfi kardcsapat

Aranyérmet nyert az eislingeni kadet férfi kard európai körversenyen a Berkeszi Dániel, Csaba Botond, Monori Mátyás, Szalai Zalán összeállítású magyar csapat. Gratulálunk!

Taivainen Bence és Horváth Lotti a kadet bajnok

A honvédos Taivainen Bence, illetve a ferencvárosi Horváth Lotti nyerte a kadet párbajtőr országos bajnokságot, gratulálunk!

Szekeres Pál elnökségi tag az új fogyatékossport szervezetben

Új szervezet képviseli a jövőben a mozgássérült sportolók érdekeit. A World Abiltysport (WAS) elnökségében helyet kapott Szekeres Pál.

Élő eredmények

Közelgő események