Imre Géza második lett az Év sportolója választáson!

jan 14, 2016 | Archív

Cseh László mögött a második helyen végzett az Év sportolója választáson párbajtőr egyéni világbajnokunk, Imre Géza. Moszkvai aranyérmesünk a káprázatos úszóklasszis mögött

Cseh László mögött a második helyen végzett az Év sportolója választáson párbajtőr egyéni világbajnokunk, Imre Géza. Moszkvai aranyérmesünk a káprázatos úszóklasszis mögött magabiztosan lett második, megelőzve Michelisz Norbert autóversenyzőt. Gratulálunk! A csütörtök esti gálaesten Géza mellett mestere Dancsházy-Nagy Tamás, valamint Csampa Zsolt elnök képviselte sportágunkat. 

Imre Gézának köszönhetően újabb nagy sikert könyvelhet el sportágunk. Moszkvai egyéni világbajnokunk az Év sportolója választáson második helyezést ért el (373 pont) a világklasszis úszó Cseh László mögött (690 pont), míg a harmadik helyen Michelisz Norbert autóversenyző (125 pont) végzett. A Nemzeti Színházban rendezett látványos gálaest után nyilatkozott honlapunknak Magyarország második legjobbnak választott férfi sportlója, Imre Géza.

géza tamás Egy igazán bajnok páros. Dancsházy-Nagy Tamás vívómester és Imre Géza világbajnok, hazánk második legjobb férfi sportolója.

“Természetesen nagyon boldog vagyok. Azt már a gálaest előtt tudtam, hogy a legjobb három közé bekerültem, és ez óriási megtiszteltetést jelentett a számomra. Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy az első hely a fantasztikus Cseh Lacit illeti, aki mögött aztán igazán nem szégyen a második helyen végezni. Nagyon szép este volt, látványos volt a gála, Szepesi Gyuri bácsi megható beszéde után állva tapsolt mindenki, örök emlék marad számomra ez a rendezvény. Azonban talán megbocsátható, ha azt állítom, számomra még fontosabb lenne, hogy egy év múlva, a párbajtőrcsapattal ismét itt lehessek… Ezért a jövő héten sokat tehetünk, mostantól csak a heidenheimi Világkupára koncentrálok.”

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM