Tóth Gergely helyezésével indult a szezon

szept 10, 2016 | Archív

A 2016/17-es évad első junior Világkupa-versenyét szombaton rendezték Luxemburgban. Férfi párbajtőr egyéniben 139 fős mezőny jött össze, a korai időpont és a távolság miatt a magyar

A 2016/17-es évad első junior Világkupa-versenyét szombaton rendezték Luxemburgban. Férfi párbajtőr egyéniben 139 fős mezőny jött össze, a korai időpont és a távolság miatt a magyar válogató versenynaptárban ez a viadal nem szerepelt. Ennek ellenére “egykeként” a pécsi Tóth Gergely szerencsét próbált, és végül a 128-as táblán négy győzelem után szenvedett vereséget, ezzel az értékes hetedik helyen zárt, gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi párbajtőr egyéni Világkupa-verseny, Luxemburg, 139 induló. A csoportmérkőzéseken: Tóth Gergely 4 győzelem/2 vereség. 

A legjobb 64 közé jutásért: Tóth-Roussel (francia) 15:12.

A legjobb 32 közé jutásért: Tóth-Ewart (amerikai) 15:9.

A legjobb 16 közé jutásért: Tóth-Stevens (brit) 15:3.

Nyolcaddöntő: Tóth-Piskovatskov (amerikai) 15:12.

Negyeddöntő: Tóth-Paolini (olasz) 12:15.

Végeredmény: 1. Dabija (román), 2. Jurka (cseh), 3. Paolini (olasz) és Dorigo (francia), …7. Tóth Gergely (edző:Danka Sándor, válogatott edző: Borosné Eitner Kinga)

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM