Vivien és Dani győzött a második napon

jan 8, 2017 | Archív

Tatabányán rendezték a férfi és női párbajtőr válogató második napját. A magyarok mellett szép számmal indultak külfödiek is, mivel az esemény egyben része volt az U23-as európai

Tatabányán rendezték a férfi és női párbajtőr válogató második napját. A magyarok mellett szép számmal indultak külfödiek is, mivel az esemény egyben része volt az U23-as európai körversenynek. A viadalt a férfiaknál Berta Dániel, a nőknél pedig Várnai Vivien nyerte. Riói érmeseink közül egyedül Somfai Péter lépett pástra – ő a szombati etapot meg is nyerte. 

Eredmények. Férfi párbajtőr válogató, egyben U23-as európai körverseny, 101 induló, Tatabánya. Végeredmény: 1. Berta Dániel (PEAC, edző: Dancsházy-Nagy Tamás), 2. Russo (olasz) 3. Siklósi Gergely (Balaton) és Bányai Zsombor (Vasas), 5. Buta Levente (Vasas), 6. Zancanella (olasz), 7. Bende Bence (Szombathely), 8. Koch Máté (Vasas). A döntőben: Berta-Russo (olasz) 15:10.

Női párbajtőr válogató, egyben U23-as európai körverseny, 88 induló, Tatabánya. Végeredmény: 1. Várnai Vivien (Honvéd, edző: Dancsházy-Nagy Tamás), 2. Ursulet (francia), 3. Kardos Edina (Vasas) és Kolczonay Anna (Fless), 5. Muhari Eszter (MTK), 6. Boone (holland), 7. Egerszegi Alexandra (Diósgyőr), 8. Honti-Kiss Dominika (BVSC). A döntőben: Várnai-Ursulet 15:7.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események