2018. évi BOM ösztöndíj pályázati felhívás

dec 15, 2017 | Archív

A "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány idén ötödik alkalommal meghirdeti ösztöndíj pályázatát. Beküldési határidő: 2018. január 15. A pályázat menete változatlan maradt. Az ösztöndíjprogramba olimpiai és paralimpiai sportágak  olimpiai/paralimpiai kerettagjai […]

A "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány idén ötödik alkalommal meghirdeti ösztöndíj pályázatát.

Beküldési határidő: 2018. január 15.

A pályázat menete változatlan maradt.

Az ösztöndíjprogramba olimpiai és paralimpiai sportágak  olimpiai/paralimpiai kerettagjai kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.  

A pályázathoz szükséges dokumentumok letölthetők a BOM Alapítvány weboldaláról.

http://www.bomalapitvany.hu/hu/palyazat-reszletek/2018-evi-bom-osztondij-palyazati-felhivas/4

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM