85 éves Boros Péter

aug 25, 2018 | Archív

Augusztus 25-én, szombaton ünnepelte 85. születésnapját Boros Péter, a Veterán Bizottság elnöke, vívótársadalmunk fáradhatatlan tagja. Gratulálunk!

Boros Péter (képünkön) a mai napig hetente kétszer asszózik az OSC vívótermében, rendszeresen elindul a veterán világversenyek legmagasabb korosztályában. Emellett iskolákat ad a nála fiatalabbaknak, valamint agilis és sikeres vezetője a Veterán Bizottságnak. Elnökletével egyre  szervezettebbé válik a hazai veterán vívók évről évre bővülő tábora. A Magyar Vívó Szövetség ez úton is kíván Boros Péternek további jó egészséget, és boldog születésnapot!

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.