A kardhétvége zárópillanatai – képekben

nov 10, 2015 | Archív

Köszönhetően férfi kardcsapatunk nagyszerű bronzérmének, szép hétvégét tudhatunk magunk mögött. A sikeresen megrendezett, rekordlétszámú Gerevich-Kovács Kárpáti egyéni, illetve

Köszönhetően férfi kardcsapatunk nagyszerű bronzérmének, szép hétvégét tudhatunk magunk mögött. A sikeresen megrendezett, rekordlétszámú Gerevich-Kovács Kárpáti egyéni, illetve Zarándi Csaba csapat Világkupa-verseny záró pillanatait képekben adjuk vissza!

 

 A csodálatos Mester portréja előtt bronzérmes válogatottunk. Felül Zarándi Csaba, képe előtt Andris, Áron, Tomi és Nikó. (Fotók: Besenyei Gergely)

Csampa Zsolt MVSZ-elnök köszönti virágcsokorral Zarándi Csaba özvegyét, Olga nénit. A kép jobb szélén pedig az olimpiai bajnok és a háromszoros világbajnok tanítvány, Csongrádi László és Nagyházi Zoltán. 

Bronzérmesek, és akik nélkül nem jöhetett volna létre… A kardcsapat és a szponzorfal…

Elnökök, ha találkoznak. Csampa Zsolt és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség első embere a csapatverseny döntőjén.

 A csapat Világkupa-verseny dobogósai, a győztes oroszok, az ezüstös amerikaiak és a mieink.

 

 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM