Balogh brnói bronza

máj 14, 2014 | Archív

Szép sikert ért el Brnóban Balogh Orsi: a csehországi U23-as női tőrversenyen bronzérmet szerzett a Honvéd 17 éves sportolója.Az orosz második vonalba épült be a vasárnapi brnói U23-as

Szép sikert ért el Brnóban Balogh Orsi: a csehországi U23-as női tőrversenyen bronzérmet szerzett a Honvéd 17 éves sportolója.

Az orosz második vonalba épült be a vasárnapi brnói U23-as női tőrversenyen Balogh Orsi. Kémkedésről természetesen szó sincs, ugyanakkor egy értékes vívósikerről igen. A Honvéd 17 és fél éves tehetsége ugyanis három orosz hölgy társaságában állhatott dobogóra – ami a fegyvernem jelenlegi erőviszonyait nézve igen értékes teljesítmény, gratulálunk!

 
A dominanciára jellemző, hogy az első tíz helyezett között hat oroszt találunk. A versenyen hét ország vívói léptek pástra, a többi magyar nem jutott a legjobb 16 közé.
 
Eredmény. Női tőr U23-as európai körverseny, Brno, 34 induló: 1. Tripapina (orosz), 2. Jelesina (orosz), 3. Balogh Orsolya és Pirijeva (orosz), …17. Kondricz Kata, …20. Oravecz Barbara, …24. Loboda Viola, …26. Lupkovics Dóra, …28. Papp Petra.

2014. május 14.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.