Befejeződött a veterán vb

okt 14, 2018 | Archív

A livornói veterán világbajnokság zárónapján hetedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőrcsapat. Az eseményen legjobban a női párbajtőrözők (képünkön) szerepeltek, akik ötödikek lettek.

Eredmények. Veterán világbajnokság, Livorno. 

Férfi párbajtőrcsapat, 18 induló. A csoportmérkőzéseken: Magyarország-Grúzia 30:13, Magyarország-Svédország 21:30.

Nyolcaddöntő: Magyarország-Svájc 23:19.

Negyeddöntő: Magyarország-Olaszország 24:30.

Végeredmény: 1. Egyesült Államok, 2. Svédország, 3. Németország, …7. Magyarország (Csiszér Ferenc, Horváth Gábor, Imreh László, Lipták György, Marczali László, Rab Attila).

Női kardcsapat. Végeredmény: 1. Olaszország, 2. Nagy-Britannia, 3. Egyesült Államok.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM