Bronz a vége – öt éremmel zártuk a kerekesszékes vb-t

szept 30, 2015 | Archív

Az egri kerekesszékes világbajnokság záró napján bronzérmet nyert a Dani Gyöngyi, Fóris Erika, Krajnyák Zsuzsa, Veres Amarilla összeállítású magyar női párbajtőrcsapat. Ezzel a

Az egri kerekesszékes világbajnokság záró napján bronzérmet nyert a Dani Gyöngyi, Fóris Erika, Krajnyák Zsuzsa, Veres Amarilla összeállítású magyar női párbajtőrcsapat. Ezzel a mieink öt éremmel, három ezüsttel és két bronzzal zárták a hazai rendezésű vb-t, GRATULÁLUNK!

 

Eredmények. Kerekesszékes világbajnokság, Eger. Női párbajtőrcsapat, 8 induló. Negyeddöntő:Magyarország-Franciaország 44:41.
Elődöntő: Magyarország-Oroszország 17:45.
A 3. helyért: Magyarország-Lengyelország 45:32.

Végeredmény: 3. Magyarország (Dani Gyöngyi, Fóris Erika, Krajnyák Zsuzsa, Veres Amarilla). 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM