Bronzérmes Tomi-szavak

ápr 3, 2015 | Archív

A magyar küldöttség harmadik taskenti érmét Mészáros Tomi nyerte. Kadet férfi tőrvívónk nagyszerű teljesítményt nyújtott, közel volt a még nagyobb sikerhez. Elődöntős asszója

A magyar küldöttség harmadik taskenti érmét Mészáros Tomi nyerte. Kadet férfi tőrvívónk nagyszerű teljesítményt nyújtott, közel volt a még nagyobb sikerhez. Elődöntős asszója után nem sokkal pedig olyan összefogottan nyilatkozott, ahogy egész nap vívott.

Nagyhatalmak között a „kis Mészáros”. Orosz, amerikai és magyar férfi tőröző a világbajnoki dobogón.

 

Mészáros Tamás, kadet világbajnoki bronzérmes férfi tőröző:

“Először is hadd köszönjem meg ezt a bronzérmet Mesteremnek, Feczer Viktornak. Nemcsak azt a sok munkát, amit elvégzett velem, hanem azt a hihetetlen türelmet is, amivel viseltet irántam. Hogy milyen volt ez a nap? Nagyon hosszú, talán ezért sem tudtam a legvégén annyira koncentrálni… A csoportmeccseken közepesen ment a vívás, de nem váltam emiatt görcsössé, nem lettem feszült, pedig máskor fordult már elő ilyesmi. Aztán ahogy egyre előrébb haladt a verseny, úgy tudtam jobban és jobban a vívásra koncentrálni. A nyolcad- és a negyeddöntőben úgy éreztem, hogy kifejezetten jól ment. A négy között az amerikai végig igyekezett rám kényszeríteni az akaratát, de engem nem zavar, ha a pást végén kell vívnom. Sajnálom, hogy a vége nem sikerült, de természetesen nagyon örülök a világbajnoki bronzéremnek!” 

2015. április 03.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM