Bukaresti siker a kard BEK-ben

márc 11, 2014 | Archív

A Dinamo Bucuresti nyerte meg a kard Bajnokcsapatok Európa-kupáját, miután a Gödöllőn megrendezett döntőben legyőzte a Vasast.A hétfői, gödöllői viadalon hat együttes szerepelt, a

A Dinamo Bucuresti nyerte meg a kard Bajnokcsapatok Európa-kupáját, miután a Gödöllőn megrendezett döntőben legyőzte a Vasast.

A hétfői, gödöllői viadalon hat együttes szerepelt, a magyar színeket a címvédő GEAC és a bajnok Vasas képviselte. A két magyar alakulat az elődöntőben találkozott egymással, s az összecsapásból a jól hajrázó fővárosiak jutottak 45:40-nel a fináléba. Ott aztán a bukaresti csapattól két tussal, 45:43-ra kikaptak, így az elmúlt évhez hasonlóan ismét másodikak lettek.A bronzcsatában – a Gödöllői Hírek Online beszámolója szerint – a GEAC 45:37-es vereséget szenvedett a francia Pau France együttesétől. Ötödikként a brit Imperial Fencing Club, hatodikként pedig az osztrák Fecht-Union Mödling gárdája zárt

2014. március 11.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események