Diákolimpia B – indulási lista

ápr 12, 2018 | Archív

Kedves Versenyzők! A szombati Diákolimpia B kategóriás versenyeire elkészült az indulólista! Kérjük mindenki ellenőrizze az alábbi linken.

-kat férfi kard

B-kat női kard

B-kat férfi tőr

B-kat női tőr

B-kat férfi párbajtőr

B-kat női párbajtőr

AKTUÁLIS

Köel 3000 ifjú vívó részvételével rendezzük péntektől vasárnapig a III. Diákolimpiát a BOK Csarnokban. Gálaműsor pénteken 15 órától, bemutatót vív Szilágyi Áron és Szatmári András. Versenyek egyfolytában… Mindenkit várunk, belépés ingyenes!

« »

Kiemelt versenyek élő eredményei

III. Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia 
Budapest
2018. április 13 – 15. 
 Élő eredmények (Online Results)

U23-as Európa-bajnokság Jereván 
2018. 04. 15-19.

ÉLŐ EREDMÉNYEK

(LIVE RESULTS)

VÁLOGATOTT
  KERETEK 

VÁLOGATÓ VERSENYEK

KARD TŐR PÁRBAJTŐR 

Eredmények 2017

   

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM