Diákolimpia – csoportbeosztások

ápr 25, 2017 | Archív

Kedves Sportolók! Elkészültek a 2017. április 28-i Országos Diákolimpia egyéni versenyeinek csoportbeosztásai, melyeket folyamatosan töltünk fel. A női tőrözök V. és VI.

Kedves Sportolók!

Elkészültek a 2017. április 28-i Országos Diákolimpia egyéni versenyeinek csoportbeosztásai, melyeket folyamatosan töltünk fel.

A női tőrözök V. és VI. korcsoportjában összevontan rendezzük a csoportmérkőzéseket.

Felhívjuk minden kedves Sportoló figyelmét, hogy mivel helyszíni nevezéseket nem áll módunkban elfogadni, így csak azokat a vívókat várjuk, akik megtalálják a nevüket az alábbi csoportbeosztásokban!

Női párbajtőr

Férfi párbajtőr

 

Női Kard

 
 

Férfi kard

 

Női tőr

 

Férfi tőr

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM