Diákolimpia – rekordlétszámmal!

ápr 14, 2018 | Archív

A III. Sulivívó Talákozó és Diákolimpia A kategóriájának versenyeit szombaton rendeztük a BOK Csarnokban, majd másfél ezer vívó részvételével. 36 számban osztottunk érmeket, remek napot zártunk!

Rekordlétszám, 1400 versenyző, 70 pást, nagyszerű hangulat, 36 diákolimpiai éremosztás! A BOK Csarnokban hat fegyvernem, hat korosztályában, olimpiai és világbajnokok, válogatott versenyzők bíráskodásával és éremátadásával zajlott le a III. Sulivívó Talákozó és Diákolimpia egyéni versenye. 

Fényképalbumot a facebook oldalunkon, az eredményeket a live results oldalunkon találtok!

https://www.facebook.com/search/top/?q=hungarian%20fencing%20federation

http://www.hunfencing.hu/online-eredmenyek-2018.-aprilis-di-kolimpia

A háromnapos esemény vasárnap a Diákolimpia csapatversenyeivel zárul a BOK Csanrokban.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események