Döntés a pályázatokról: jövő csütörtökön

jan 19, 2017 | Archív

Miként arról beszámoltunk, az MVSZ elnöksége e hónap elején pályázatot írt ki a szövetségi kapitányi, illetve válogatott edzői munkakörök betöltésére. Határidőre összesen 36

Miként arról beszámoltunk, az MVSZ elnöksége e hónap elején pályázatot írt ki a szövetségi kapitányi, illetve válogatott edzői munkakörök betöltésére. Határidőre összesen 36 érvényes pályázat érkezett. A bíráló bizottság a napokban leteszi javaslatát az elnökség elé – döntés a január 26-i ülésen.

Mivel valamennyi érvényben lévő kiemelt edzői szerződés e hónap 31-én lejár, ezért a Magyar Vívó Szövetség úgy döntött, hogy pályázatot ír ki a szövetségi kapitányi, illetve válogatott edzői munkakörök betöltésére. A kijelölt határidőre összesen 36 érvényes pályázat érkezett, az elnökség kijelölt egy 7 fős bizottságot, amely ezek elbírálásával foglalkozik. Legtöbben – szám szerint négyen-négyen – a női kard vezetőedzői, illetve a férfi kard kadet válogatott edzői pozícióra pályáztak. További érdekesség, hogy “legtisztábbnak” a férfi párbajtőr szakág helyzete tűnik, ahol egy-egy beadvány érkezett a felnőtt, a junior, illetve a kadett válogatott edzői kiírásra. 

A bíráló bizottság már javában dolgozik, és több esetben is hiánypótlásra kérte fel a pályázókat. A testületnek napokon belül meg kell fogalmaznia javaslatát, amelynek alapján az elnökség jövő csütörtökön hozza majd meg két plusz két évre vonatkozó döntését. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események