Dorinának nem sikerült

dec 11, 2016 | Archív

Egyedüli állva maradt magyarként Budai Dorina próbált szerencsét a dohai női párbajtőr Grand Prix-n. A magyar vívó a legjobb 64 között a hongkongi Kongtól szenvedett 15:11-es

Egyedüli állva maradt magyarként Budai Dorina próbált szerencsét a dohai női párbajtőr Grand Prix-n. A magyar vívó a legjobb 64 között a hongkongi Kongtól szenvedett 15:11-es vereséget. A fegyvernem az esztendőt jövő hétvégén, női és férfi junior Világkupa-versenyekkel zárja.

Eredmények. Női párbajtőr Grand Prix, Doha, 139 induló. A legjobb 32 közé jutásért: Budai-Kong (hongkongi) 11:15.

Budai Dorina a főtábláig jutott Katarban.

Végeredmény: 1. Besbes (tunéziai), 2. Kolobova (orosz), 3. Nelip (lengyel) és Xu (kínai), …55. Budai Dorina, …100. Várnai Vivien, …131. Kolczonay Júlia.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események