EB Kiutazó értekezlet

jún 9, 2016 | Archív

Tisztelt Érintettek, Vezetőedző Urak!A június 20. és 25. közötti Európa-bajnokság kiutazó értekezletét június 16-án, csütörtökön, 15.30-kor tartjuk a Gerevich Aladár Nemzeti

Tisztelt Érintettek, Vezetőedző Urak!

A június 20. és 25. közötti Európa-bajnokság kiutazó értekezletét június 16-án, csütörtökön, 15.30-kor tartjuk a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok lenti vívótermében.

A fotózással egybekötött eseményen a részvétel valamennyi utazó számára természetesen kötelező! Ez úton kérem a fegyvernemi vezetőedzőket, hogy tájékoztassák a szakágukhoz tartozó versenyzőket, egészségügyi szakembereket, és valamennyi edzőt az értekezletről. 

A fotózáshoz a viselet (valamennyi vívó és vezetődző): új melegítő (akinél nincs, az a helyszínen vagy korábban, az irodával történő egyeztetés alapján kapja meg), adidas cipő, galléros válogatott póló. 

A program várhatóan 17 óra körül fejeződik be.

Köszönettel és üdvözlettel:

Szetey András
menedzser
Magyar Vívó Szövetség
Tel: 30 9546438
szeteya@icloud.com

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események