Edzői állás

okt 1, 2015 | Archív

Tisztelt Sporttársak! Pál Rita párbajtőredzőt keres a szentendrei öttusa szakosztályhoz.Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem a szakosztályvezetővel közvetlenül vegye fel a
Tisztelt Sporttársak!
 
Pál Rita párbajtőredzőt keres a szentendrei öttusa szakosztályhoz.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem a szakosztályvezetővel közvetlenül vegye fel a kapcsolatot.
 
Üdvözlettel:
 
Polgár Pál
főtitkár

„Tisztel Főtitkár Úr!

Az SZKH SE Öttusa Szakosztályát vezetem Szentendrén a Katonaságon.
Van egy kezdő és egy haladó párbajtőr vivó csoportunk.
Korábban Rupárcsics Csilla dolgozott velük csak ő a nyáron elment Kanadában és azóta nincs hírünk róla.Szeretnénk,ha segítene abban,hogy edzőt találjunk a csoport számára.Heti négy órában a gyerekekhez.Szeretnénk hamarosan elindítani  vivó versenyeken is egy vivó edző kíséretével.
Köszönettel:
Pál Rita
(0630-611-76-39)”

2015. október 01.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM