Egy arany- és egy bronzéremmel zártuk a veterán Eb-t

máj 28, 2017 | Archív

Az olaszországi Chiavariban vasárnap befejeződött a nyílt egyéni veterán Európa-bajnokság. A zárónapon helyezések jutottak a mieinknek, így Lasetzky Frigyes (férfi párbajtőr, +70)

Az olaszországi Chiavariban vasárnap befejeződött a nyílt egyéni veterán Európa-bajnokság. A zárónapon helyezések jutottak a mieinknek, így Lasetzky Frigyes (férfi párbajtőr, +70) aranyérmével, illetve Szentkirályi István (férfi tőr, +70) bronzérmével került fel Magyarország az esemény éremtáblázatára. Gratulálunk valamennyi magyar szerepléséhez!

Eredmények. Veterán Európa-bajnokság, Chiavari. Férfi párbajtőr egyéni, +50, 210. induló: 1. Quanz (német), …100. Czuprák Zsolt, …188. Keszthelyi Péter.

Férfi párbajtőr egyéni, +60, 113 induló:  …19. Horváth Gábor, …24. Imreh László, …51. Pethes János, …76. Halmos András.

Női kard egyéni, +40, 26 induló. Végeredmény: 1. Tilliakodzajeva (orosz), …24. Gáborján Rita.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.