Egy nap az utánpótlásért

nov 9, 2016 | Archív

Ismét, immár hatodszor, megrendezi az “Egy nap az utánpótlásért!” elnevezésű konferenciáját az utanpotlassport.hu. A rendezvényre edzők, testnevelők és szülők jelentkezését

Ismét, immár hatodszor, megrendezi az “Egy nap az utánpótlásért!” elnevezésű konferenciáját az utanpotlassport.hu. A rendezvényre edzők, testnevelők és szülők jelentkezését egyaránt várják. Az eseményen előadást tart többek között kétszeres olimpiai bajnok kardozónk, Szilágyi Áron! Jelentkezés az írás alján található linken!

Edzők, testnevelők, szülők, figyelem!

EGY NAP AZ UTÁNPÓTLÁSÉRT

Konferencia – immár hatodszor – a MOB és a Decathlon támogatásával, az Utanpotlassport.hu szervezésében, 2016. december 5-én a Hunguest Hotel Millenniumban (Bp. VIII., Üllői út 94-98.). Az utánpótlás-nevelés legsikeresebb, rendre teltházas rendezvényeinek egyike évről évre. Jelentkezz most!

Főbb témakörök: 

– Fair play: már csak álom tinédzserkorban is?

– Kasszát csinálunk: hogyan használhatók fel a leghatékonyabban az állami támogatások a fiatalok sportjában?

– Mit hoz a jövő: a sportirányítás tervei az utánpótlással?

FŐVÉDNÖK: dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke

ELŐADÓK: dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke; dr. Budavári Ágota, a Sportkórház pszichológusa; Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó; Kökény Beatrix olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kercsó Árpád jégkorong-mesteredző; Bodnár Péter, a kosárlabda-szövetség főtitkára; dr. Tiszeker Ágnes, a Nemzeti Doppingellenes Szervezet igazgatója;  Lévai Zoltán, a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózószakosztályának vezetője; Sinka László, a sportlövőszövetség főtitkára; Győrfi János kézilabda-mesteredző, az MKSZ elnökségi tagja; Rátgéber László kosárlabdaedző, a pécsi Rátgéber Akadémia vezetője; Tóth József, a MOB utánpótlás-osztályvezetője; Kozmann György sportért felelős helyettes államtitkár

RÉSZLETES PROGRAM, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS JELENTKEZÉS: http://www.utanpotlassport.hu/egy-nap-az-utanpotlasert/

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események