Elhunyt Ferdinándy Géza

dec 12, 2014 | Archív

Ferdinandy Géza 81 éves korában, hosszú súlyos betegség után péntek hajnalban meghalt. 1955-ben a világbajnok öttusacsapat tagja, a hatvanas években az Újpest Dózsa válogatott kerettag

Ferdinandy Géza 81 éves korában, hosszú súlyos betegség után péntek hajnalban meghalt. 1955-ben a világbajnok öttusacsapat tagja, a hatvanas években az Újpest Dózsa válogatott kerettag párbajtőrvívója volt. Egyedüliként volt olyan magyar sportoló, aki három sportágban (öttusa, vívás, lovaglás) szerepelt válogatottként. Őszinte részvétünk a családnak!

2014. december 12.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események