Elnöki beköszönő

jan 4, 2016 | Archív

“Kedves Sportbarátaim! Engedjétek meg, hogy először is mindenkinek boldog és sikeres, sérülésmentes új esztendőt kívánjak!Bizonyára látjátok, hogy mindezt egy megújult felületen,
“Kedves Sportbarátaim!
 
Engedjétek meg, hogy először is mindenkinek boldog és sikeres, sérülésmentes új esztendőt kívánjak!
Bizonyára látjátok, hogy mindezt egy megújult felületen, a Magyar Vívó Szövetség vadonatúj honlapján teszem meg. Sportágunk, és a vívás környezete, körülménye egyaránt fejlődik, javul, elvárás tehát ugyanez legfontosabb kommunikációs felületünkkel, a honlapunkkal szemben is. Tartalmában igyekeztünk eddig is folyamatosan fejlődni, előrébb lépni, most egy új, modernebb, frissebb külsőt is kapott a hunfencing.hu. Reményeink szerint mindent, ami sportágunkkal kapcsolatosan fontos, azt könnyedén megtaláljátok majd a honlapon. Valamennyi versenyeredményt, ranglistákat, híreket, információkat, tudósításokat, érdekességeket egyaránt napra készen közlünk majd, a víváson belül élők, és a sportágot kívülről kedvelők számára egyaránt. 
Kellemes böngészést kívánok, és még egyszer sok-sok sikert mindenkinek a 2016-os olimpiai esztendőre!
 
Csampa Zsolt
elnök”
Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események