Emesének nincs párja

dec 9, 2017 | Archív

Olimpiai bajnokunk, Szász-Kovács Emese egyedüli magyarként lesz ott a dohai női párbajtőr Grand Prix 64-es tábláján, miután a másik magyar induló, Mihály Kata a 96 között kiesett.

Eredmények. Női párbajtőr Grand Prix, Doha, 128 induló. A csoportmérkőzéseken: Szász-Kovács Emese kiemelt, Mihály Kata 2 győzelem/4 vereség (továbbjutott).

A legjobb 64 közé jutásért: Mihály-Dmowska-Andrzejuk (lengyel) 5:15.

Vasárnap a legjobb 32 közé jutásért: Szász-Kovács-Nixon (amerikai).

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események