Erdei Péter Edzői életműdíjat kapott

júl 10, 2017 | Archív

A Magyar Edzők Társasága a Mesteredzői Kollégium javaslata alapján Edzői életmű díjat adományozott Erdei Péter részére. A kardmester korábban évtizedekig a Honvédban dolgozott, míg

A Magyar Edzők Társasága a Mesteredzői Kollégium javaslata alapján Edzői életmű díjat adományozott Erdei Péter részére. A kardmester korábban évtizedekig a Honvédban dolgozott, míg az utóbbi esztendőkben a Törekvés kerekesszékes kardozóit készíti fel. Tanítványa többek között kardban a paralimpiai érmes Osváth Richárd és Hajmási Éva. 

Erdei Péter így fogalmazott a kitüntetését követően: ”Nagy megtiszteltetés ért a mai nap. Ez a kitüntetés a vívás sportágban és a paralimpiai mozgalomban kifejtett tevékenységem elismerését jelenti. Köszönöm a volt és jelenlegi tanítványaimnak, vívó sporttársaimnak és elsősorban a családomnak, hogy ilyen magas és számomra igen értékes díjazásban részesülhettem.”

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM