Érmes képek és nyilatkozatok

febr 28, 2015 | Archív

Érmek, képek, nyilatkozatok a maribori kadet Európa-bajnokság zárónapjáról, melyen a női párbajtőrcsapat ezüst-, a női tőrcsapat bronzérmet nyert. Hajas Nóri meg összesített

Érmek, képek, nyilatkozatok a maribori kadet Európa-bajnokság zárónapjáról, melyen a női párbajtőrcsapat ezüst-, a női tőrcsapat bronzérmet nyert. Hajas Nóri meg összesített európai körversenyt.

 Négy szép virágszál: Ladányi Nelli, Szőke Sára, Nagy Kinga, Fekete Laura.

 

Plásztán Attila, az Eb-ezüstérmes női párbajtőrcsapat válogatott edzője: “Nagyon készültünk, hiszen nyolc éve nem szerzett magyar korosztályos női párbajtőrcsapat Eb- vagy vb-érmet. Pedig egyéniben ez többször is sikerült. A döntőig vezető úton két nagyon nehéz meccset is megnyertünk a végjátékban, ebből az oroszok elleni siker a négy között kifejezetten bravúrnak számított. Sajnos, a fináléban az egyébként is jóval esélyesebb olaszok érvényesítették a papírformát. Nagyon büszke vagyok a lányokra, akik a nap folyamán igazi csapattá értek, és köszönöm valamennyi klubedző kollégámnak az egész éves munkáját. Természetesen keretedző kollégáimnak is köszönöm, meg mindenkinek, akik otthonról vagy a helyszínen szurkoltak, ugyanis Kovács Iván szerint többen látták a döntő közvetítését az interneten, mint az Újpest-Pécs futballbajnokit.”
 
 Virágszálaink ismét, elnöki és mesteri társaságban.
Hajas Nóri, Pásztor Flóra, Tóth Janka és Kondricz Kata, a bronzérmes tőrcsapat.

Pásztor Flóra, az Eb-bronzérmes női tőrcsapat tagja: “Nem tagadom, győzni jöttünk Mariborba. Nem sikerült, és ezt nagyon sajnáljuk, le fogjuk vonni a megfelelő következtetéseket. Viszont arra büszkék vagyunk, hogy a rosszul sikerült elődöntő után biztosan le tudtuk győzni a harmadik helyért az erős olasz csapatot!” 

Hajas Nóri veszi át a kadet női tőr európai körverseny győztesének járó jutalmat.

2015. február 28.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.