Éves Rendes Közgyűlés 2018. 05. 12.

ápr 16, 2018 | Archív

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége a 2018. 03. 22-i elnökségi ülésén a 8/2018/2.számú határozatával elfogadta az éves közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2018. május 12.-én 11.00 órára a Nemzeti […]

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége a 2018. 03. 22-i elnökségi ülésén a 8/2018/2.számú határozatával elfogadta az éves közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2018.
május 12.-én 11.00 órára a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Orczy úti Kollégiumába ( 1089 Budapest, Orczy út 1.  összehívja a Szövetség Éves  Közgyűlését.

Napirendi pontok:

  1. A sportág 2017. évi szakmai tevékenységéről szóló elnökségi beszámoló jóváhagyása
  2. A Szakszövetség 2017. évi pénzügyi és szakmai tervének (költségvetés) végrehajtásáról szóló beszámoló elfogadás,
  3. A  2017. évi  közhasznúsági melléklet , annak részeként a számviteli törvény szerinti beszámoló (mérleg) elfogadása,
  4. az Ellenőrző Testület beszámolója,
  5. a 2018. évre vonatkozó  pénzügyi és szakmai terv (költségvetés) elfogadása,
  6. a Szakszövetség tagjai, valamint a területi szakszövetségek által beterjesztett javaslatok.
  7. Egyebek
Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM