Favoritok az élen

szept 24, 2017 | Archív

A junior tőr Magyar Kupa első fordulójában az esélyesek végeztek az élen, a férfiaknál a törekvéses Frűhauf Benjámin és a honvédos Kondricz Kata nyerte az aranyérmet.

A két aranyérmes kimagasló formában vívott, a 32-es táblán egyiküknek, egyik ellenfele sem érte el a tíz találatot.

Eredmények. Magyar Kupa, 1. forduló, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok. 

Junior férfi tőr egyéni, 45 induló. Végeredmény: 1. Frűhauf Benjámin (Törekvés, edző: Kárpáti Krisztián és Gátai Róbert), 2. Mendrey Tamás (UTE), 3. Szemes Gergő (FTC) és Kiss Dániel (Honvéd), 5. Kovács Gergely (FTC), 6. Nagy Balázs (Törekvés), 7. Mihályi Andor (Törekvés), 8. Bencze Attila (Honvéd). A döntőben: Frűhauf-Mendrey 15:9.

Junior női tőr egyéni, 41 induló. Végeredmény: 1. Kondricz Kata (Honvéd, edző: Marco Goncalves), 2. Tóth Janka (Törekvés), 3. Pásztor Flóra (Törekvés) és Szántay Anna (Honvéd), 5. Hajas Nóra (Törekvés), 6. Pöltz Anna (MTK), 7. Kalocsai Virág (Törekvés), 8. Nagy Anasztázia (UTE). A döntőben: Kondricz-Tóth 15:5.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események