Fegyverhitelesítés az ORV versenyen

máj 31, 2016 | Archív

Hitelesítés:Június 04.  7.30 – 15.00- Gerevich Aladár Nemzeti SportcsarnokMaszk és kesztyű lesz ellenőrizve és pecsételve, amennyiben megfelelő. Tőr fegyvernemben lamé ellenőrzés is

Hitelesítés:

Június 04.  7.30 – 15.00- Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok

Maszk és kesztyű lesz ellenőrizve és pecsételve, amennyiben megfelelő. Tőr fegyvernemben lamé ellenőrzés is lesz. 

Maszk minimum 350 N, a kesztyű nem lehet szakadt, lyukas és leragasztott.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM