Felavatták a BVSC vívótermét

szept 18, 2014 | Archív

Hivatalosan is felavatták a BVSC teljesen felújított, minden igényt kielégítő új vívótermét, mely Zugló önkormányzata, a sportágfejlesztési terv, a Magyar Vívó Szövetség, no meg a

Hivatalosan is felavatták a BVSC teljesen felújított, minden igényt kielégítő új vívótermét, mely Zugló önkormányzata, a sportágfejlesztési terv, a Magyar Vívó Szövetség, no meg a klub támogatásával, illetve munkájával készült el. Gratulálunk, és kívánunk annyi sikert a klubnak, mint egykoron a legendás Tanács körúti teremben.

 A Szőnyi úti teremben az átadás előtt és után is gyakorló fiatal vívók és a dolgozó mesterek mellett megjelent többek között Simicskó István, az EMMI sportért és ifjúságért felelős államtitkára, Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármestere, Fábián László, a MOB sportigazgatója, Polgár Pál, az MVSZ főtitkára, Szatmáry Kristóf, a BVSC elnöke és Nébald György, az olimpiai bajnokok klubjának elnöke.

bvscbeszédek1

A klub nevében a háromszoros olimpiai bajnok Fenyvesi Csaba köszöntötte a vendégeket, és mesélte el, hogy Nedeczky László és Bay Béla csodálatos örökségét viszi tovább az egyesület, Köszönetet mondott Zugló önkormáyzatának, az EMMI-nek, a MOB-nak és az MVSZ-nek. Valamennyi rangos meghívott okkal méltatta a nagyszerű létesítményt, és mi sem kívánhatunk mást a maiaknak, mint tették azt többen: érjenek el a mostaniak is a patinás szakosztály színeiben annyi sikert, mint tette azt korábban Fenyvesi Csaba, Kamuti Jenő, Bóbis Ildikó, Erdős Sándor, Pap Jenő és még hosszasan sorolhatnánk…

bvscedzés1

2014. szeptember 18.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM