Felhívás-bankszámla változás

jan 21, 2014 | Archív

Tisztelt Tagszervezeteink!A Magyar Vívó Szövetség 2013. november 26-án kelt értesítésével tájékoztatta T. Tagszervezeteit, hogy számlavezető pénzintézete megváltozott, a CIB Bank

Tisztelt Tagszervezeteink!

A Magyar Vívó Szövetség 2013. november 26-án kelt értesítésével tájékoztatta T. Tagszervezeteit, hogy számlavezető pénzintézete megváltozott, a CIB Bank Zrt-nél vezetett bankszámlaszáma 2013. december 15-ével megszűnik.

Kérjük T. Tagszervezeteinket, hogy a fent nevezett bankszámlaszámra vonatkozóan pénzügyi tranzakciót ne indítsanak!

 

A Magyar Vívó Szövetség számlavezető pénzintézete és számlaszáma:
OTP Bank Nyrt.
11784009-20603186
 
Kérjük minden, a Magyar Vívó Szövetség felé indított pénzügyi tranzakcióhoz, az OTP Bank Nyrt. számlaszámát vegyék figyelembe!
Budapest, 2014. 01 .20.
 
Magyar Vívó Szövetség

2014. január 21.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM