Felhívás-FIE Versenyzői Karrier Program

márc 3, 2016 | Archív

(szerkesztve)Tisztelt Tagszervezetek!Alább olvasható a Nemzetközi Vívó Szövetség Versenyzői Karrier Programmal kapcsolatos felhívása.Kérjük, hogy aki megfelel az előírt feltételeknek

(szerkesztve)

Tisztelt Tagszervezetek!

Alább olvasható a Nemzetközi Vívó Szövetség Versenyzői Karrier Programmal kapcsolatos felhívása.

Kérjük, hogy aki megfelel az előírt feltételeknek és érdekli a lehetőség legkésőbb március 11-ig jelezzen vissza az alábbi elérhetőségen:

benedek.soproniszabo@hunfencing.hu 

A FIE Vívó Akadémia keretei között a FIE elindítja Versenyzői Karrier Programját (FIE ACP), amely a versenyzők karrier-tervezését és fejlődését célozza.

Ezúton meghívják a FIE versenyzőit (aktívakat és visszavonultakat egyaránt) a Vívó Akadémia április elején kezdődő budapesti képzésére.

A három hónapos oktató képzés azoknak az elit szintű vívóknak szól, akik a versenyzői karrierjük végeztével hivatásos edzőként szeretnének elhelyezkedni. A FIE tehát arra bíztatja a versenyzőket, hogy vegyék fel a kapcsolatot nemzeti szövetségeikkel, és jelentkezzenek a FIE Karrier Programjára.

 

Logisztikai és gyakorlati tájékoztató a jelentkezéssel kapcsolatban:

1)            A betölthető helyek száma összesen 6 fő (legfeljebb 1 magyar jelentkező)

2)            A határidő lejártával a FIE összesíti a jelentkezéseket

A képzés tervezett kezdési ideje 2016. április 5, a hossza 3 hónap. A résztvevők érkezési ideje tehát április 4, távozás június 30-án.

A képzések kardban, tőrben és párbajtőrben egyszerre lesznek minden résztvevőnek.

A FIE minden költséget fedez (szállás és étkezés), valamint további 500 eurót biztosít az útiköltség támogatására.

A kurzus végén a résztvevők vizsgát tesznek.

 

A Versenyzői Karrier Program résztvevőinek az alábbi feltételeknek kell megfelelniük:

–              A felnőtt Nemzeti Válogatott tagjai, és legalább egy felnőtt Zónabajnokságon vagy Világbajnokságon részt vettek

–              Angol vagy francia nyelvtudás

–              18 év feletti

 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM