Felhívás megbízási szerződésre vonatkozóan

dec 6, 2016 | Archív

FELHÍVÁS Felhívjuk minden érintett figyelmét, hogy a megbízási szerződés keretében végzett szolgáltatásokat a szövetségnek kizárólag tárgyidőszakra vonatkozóan leadott

FELHÍVÁS

Felhívjuk minden érintett figyelmét, hogy a megbízási szerződés keretében végzett szolgáltatásokat a szövetségnek kizárólag tárgyidőszakra vonatkozóan leadott bizonylatok alapján van módja kifizetni.

Ebből következően a késve leadott (következő hónapban), a már lezárt időszakra vonatkozó megbízásokat, a szövetség nem tudja számfejtetni, így kifizetni sem.

Kérünk mindenkit, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében, a megbízási szerződéseket lehetőség szerint előre, még a megbízás időpontja előtt legyenek kedvesek kitöltve a szövetség felé leadni. Ha erre nincs mód, a megbízási szerződések végső leadási határideje minden esetben a tárgyhónap utolsó napja. Ezt követően a megbízási szerződéseket a szövetség nem tudja befogadni, így a kifizetés sem történhet meg.

A fentieket az év végére való tekintettel, a decemberi megbízásokra vonatkozóan, különös figyelemmel kérjük betartani!!!!

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM