Felhívás-nemzetközi edzőképzés

márc 25, 2016 | Archív

Felhívás:A Nemzetközi Vívó Szövetség edzőképzési kurzust tart Budapesten, amelyre a Magyar Vívó Szövetség két résztvevőt delegálhat. Mivel a kurzus hamarosan kezdődik, a

Felhívás:

A Nemzetközi Vívó Szövetség edzőképzési kurzust tart Budapesten, amelyre a Magyar Vívó Szövetség két résztvevőt delegálhat. Mivel a kurzus hamarosan kezdődik, a jelentkezéseket haladéktalanul várjuk a benedek.soproniszabo@hunfencing.hu címre.

A képzés tervezett kezdési ideje 2016. április 5, a hossza 3 hónap. A résztvevők érkezési ideje tehát április 4, távozás június 30-án. A képzésről minimális hiányzás megengedett.

A képzések kardban, tőrben és párbajtőrben egyszerre lesznek minden résztvevőnek.

A FIE  az oktatás és az étkezés költségét fedezi.

A kurzus végén a résztvevők vizsgát tesznek.

Dr. SOPRONI SZABÓ Benedek
nemzetközi titkár / International Secretary

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események