Felhívás – Tőr edzőtovábbképzés 2017. február 25-26.

febr 3, 2017 | Archív

Tisztelt Sporttársak! A Tőr fegyvernemi bizottság szervezésében Giulio Tomassini olasz vívómester edzőtovábbképzést tart 2017. február 25-26-án. A részvétel minden tőr edző

Tisztelt Sporttársak!

A Tőr fegyvernemi bizottság szervezésében Giulio Tomassini olasz vívómester edzőtovábbképzést tart 2017. február 25-26-án.

A részvétel minden tőr edző részére kötelező.

A továbbképzésen gyakorlati feladatok is lesznek, így a mestereknek vívómester felszerelést kell magukkal hozni (ez a részvétel feltétele), valamint kérem, hogy a szakosztályvezetők gondoskodjanak arról, hogy a mesterek 1 fő, lehetőleg serdülő-kadet-junior korú versenyzőt magukkal tudjanak hozni.

Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Bp., Istvánmezei út 3-5.)

Továbbképzés írásos anyaga: OKTATÁS és MÓDSZERTAN   

Program:

  1. február 25. szombat:

– 10:00 – 12:00 : 1. etap

– 12:00 – 14:00 : ebédszünet

– 14:00 – 16:00 : 2. etap

  1. február 26. vasárnap:

– 10:00 – 12:00 : 1. etap

– 12:00 – 14:00 : ebédszünet

– 14:00 – 16:00 : 2. etap

A résztvevők részére az MVSZ mindkét napon ebédet, valamint a vidékről érkezők részére péntekre és szombatra szállást biztosít. Utazási hozzájárulás nincs.

Külön felhívom a figyelmüket, hogy a részvétellel és szállással  kapcsolatos jelentkezés határideje 2017. február 13. 17:00.

A jelentkezéseket Kuti Máté munkatársunk részére szükséges jelezni e-mailben, a kuti.mate@hunfencing.hu e-mail címen.

A határidő utáni jelentkezéseket a szállás és étkezés vonatkozásában nem áll módunkban befogadni, a képzésre való  jelentkezés természetesen a határidő után is lehetséges.

Üdvözlettel:

Polgár Pál s.k.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM